Ekonomigolv AB

Org.nummer 5561685735

Om Ekonomigolv AB

Ekonomigolv AB i Sölvesborg har funnits sedan 1972 och tillhandahåller utöver microcement även färg, kakel, klinkers, trä, laminat och textila golv. Företaget utför all sorts golvläggning, samt kakel och klinkerarbeten. Ekonomigolv AB kan även samordna snickeri, VVS, el och måleri så att du som kund slipper långa byggtider.  De är även GVK-auktoriserade för våtrum.

Seadan 2019 applicerar Ekonomigolv AB i Sölvesborg även microcement. Detta görs i Sölvesborg men även på kringliggande orter såsom Karlhamn, Ronneby, Bromölla, Kristianstad och Olofström.

Ekonomigolv AB är certifierade av Konkral Microcement

Vi har genomfört en omfattande utbildning hos Konkral AB där vi gått igenom samtliga produkter, praktiskt tränat att lägga microcement i alla steg samt gått igenom teori. Vi är stolta över att vara certifierade applicerare av Konkral Microcement.

Använder microcement från Konkral Microcement

Konkral Microcement är ett svenskt microcement utvecklat för den svenska marknanden. Läs mer på www.konkral.com eller gå till jämförelsesidan och jämför Konkral Microcement med andra varumärken. Jämförelse av olika varumärken

Här ligger Ekonomigolv AB

Omdömen om Ekonomigolv AB

inga recensioner ännu

Skriv ett omdöme