Vad är Microcement.se?

Microcement.se är Sveriges enda offerttjänst som helt är inriktad på microcement. Varje månad kommer det inte hundratals offertförfrågningar från privatperson, företag och organisationer som vill hitta rätt proffs för just deras projekt!

Hur fungerar Microcement.se?

Genom vårt enkla formulär beskriver du vad du behöver hjälp med och sedan ordnar vi med resten. Du kommer få bli kontaktad av företag som är specialister på microcement och som är lämpliga för just ditt projekt. Det är endast företag som åtar sig ditt uppdrag kommer att höra av sig – på så vis slipper du bli fullständigt nedringd!

Vad kostar det?

Ingenting! Att skapa en offertförfrågan på microcement.se kostar 0 kr och är helt utan förpliktelser. 

Hur hanteras mina kontaktuppgifter?

Vi delar endast dina kontaktuppgifter med dem företag som vill hjälpa till med ditt projekt. Vi delar aldrig med oss av uppgifter till tredje part och dem kommer aldrig att publiceras offentligt.

Hur lång tid tar det?

Dem allra flesta får sin första offert eller prisuppskattning redan samma eller nästkommande vardag.

Har jag några skyldigheter att välja ett företag?

Nej! Lyckas vi inte koppla ihop dig med något företag som känns bra så har du inga skyldigheter att välja något av företagen du kommer i kontakt med via microcement.se.

Får jag färdiga kostnadsförslag?

Vi kopplar ihop dig med företag som är intresserade av att hjälpa dig med ditt uppdrag. Ofta kan det dock vara svårt för företagen att ge exakta kostnadsförslag utan att titta på plats. Ibland kan man lösa det genom foton och video-samtal!

Vad ska jag tänka på när jag väljer företag?

Som alltid när man väljer hantverkare rekommenderar vi att du kollar upp företaget innan ni sätter igång. Kolla exempelvis referenser från tidigare kunder, att det finns ett giltigt F-skattebevis, att företaget inte har några obetalda skatter eller skulder hos Kronofogden och sist men inte minst att dem har en ansvarsförsäkring. Vi granskar detta när företaget listas på Microcement.se men det är ändå alltid bra att göra en egen kontroll precis innan arbetets start.

Finns det något annat vi kan hjälpa till med?

Tveka in att höra av dig, vi återkommer så snart som möjligt.

Kontakta oss