Vi levererar till ditt närmaste ombud eller hem till dig i hela Sverige med DHL, beroende på den totala vikten på din order. Om vikten överstiger 40 kg eller innehåller skrymmande artiklar skickas ordern ofta med hemleverans. Vi skickar helgfria vardagar och den normala leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från att vi mottagit din order.

Order under 999 kr
Fraktavgift 99 kr

Order över 999 kr
Fri frakt 0 kr

DHL ombud
Din beställning skickas med DHL till ditt närmaste ombud. När ordern lämnar vårt lager får du ett mail med ditt ordernummer så att du kan följa din beställning. När paketet finns att hämta hos ombudet får du avisering via SMS eller mail med ett löpnummer. Endast svenska telefonnummer är giltiga. Ta med dig legitimation och löpnummer för att hämta ut ditt paket. Om någon annan ska hämta paketet åt dig krävs både ombudets och din legitimation.

Observera att du som kund betalar returavgiften om ditt paket legat i mer än 14 dagar hos ditt ombud och paketet därför måste returerans till vårt lager.

DHL Hemleverans
Om den sammanlagda vikten på de varor du beställt överstiger 40 kg skickas ordern ofta med DHL hemleverans. Detsamma gäller för order av varor som sammanlagt överskrider skrymmesmåtten. Du kommer då att bli aviserad om tidpunkt för leverans, vilket är vardagar mellan kl. 08.00-17.00. 

Är mottagaren inte hemma på leveransdagen kan mottagaren själv hämta paketet på angivet utlämningsställe eller boka en ny utkörning. Utkörning sker då mot avgift på mottagarens bekostnad.

För ej mottagna leveranser debiteras hela avgiften för leveransen.

Spåra din order
Du kan när som helst spåra din order på länken i mejlet du fick när din order skickades eller genom att klicka här och ange ditt 4-siffriga ordernummer.

PostNord Varubrev
Färgprover och vissa enstaka produkter kan levereras med PostNord och skickas då som varubrev, vilket innebär att ordern levereras till din brevlåda eller hängs på dörren.

Försening och delleverans
Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland uppstår dessvärre förseningar. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Vid delad leverans får du en avisering för varje kolli i sändningen.

 

Våra fullständiga köpvillkor hittar du här.