Om oss

Microcement är ett material som funnits i årtionden men det först på senare år som det börjat bli populärt i Sverige och Norden. Det kan vara svårt att hitta professionella företag som tillverkare, säljer och applicerar microcement, men med vår guide blir det enklare. Vi har samlat alla företag i Sverige som är aktiva inom microcement i vår sökdatabas för att du enkelt ska kunna hitta rätt. Vi publicerar cokså artiklar med information, tips, råd, jämförelser m.m. som är förknippat med microcement.

Sökdatabas för företag verksamma inom microcement

Microcement.se är en gratis söktjänst som listar alla företag i Sverige verksamma inom microcement. Här kan du se vilka företag som är seriösa och enkelt kontakta de företag du är intresserad av.

Information och artiklar

Oavsett om du är intresserad av DIY eller låta en professionell fackman applicera microcement är det en god ide att vara ordentligt påläst. Här hittar du artiklar om microcement, rot-avdrag i samband med microcement, fördelar och nackdelar, jämförelser m.m.

Är du företag och vill synas på Microcement.se?

Fyll i en intresseanmälan.

Kontakta oss

Vi finns till för våra besökare och du är välkommen att kontakta oss om du har frågor, förslag, synpunkter eller idéer. Mejla till info@microcement.se.