Golv&Kakel i Skåne AB

Proffs på microcement i Svedala

Om Golv&Kakel i Skåne AB

På Golv&Kakel i Skåne AB i Svedala är vi specialister på microcement. Sedan vi startade 2023 har vi jobbat över hela Skåne och lagt stor vikt vid kvalitet och att våra kunder ska bli nöjda. Microcement är toppen om du vill ha något som är slitstarkt, vattentätt och snyggt för till exempel golv eller väggar.

Varje projekt är viktigt för oss och vi jobbar nära våra kunder för att hitta lösningar som passar just deras behov. Oavsett om det är att göra om ett badrum eller fräscha upp ett kök, så har vårt team den erfarenhet som krävs för att leverera över förväntan.

Om du funderar på microcement kan du på microcement.se enkelt få och jämföra offerter från proffs som oss. Det gör det lättare att hitta rätt företag för ditt projekt.

Vi ser fram emot att höra om dina idéer och hur vi kan hjälpa till att förverkliga dem med microcement. Kontakta oss för att prata mer om vad du har i tankarna.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss