Heimdall Industrigolv AB

Proffs på microcement i Ljusdal

Om Heimdall Industrigolv AB

Välkommen till Heimdall Industrigolv AB, beläget i den natursköna staden Ljusdal. Här har vi specialiserat oss på microcement, ett val som vinner mark i moderna hem och offentliga utrymmen tack vare dess hållbarhet och estetiska kvaliteter. Hos oss får du tillgång till expertkunskaper när det gäller att applicera detta mångsidiga material.

Microcement är inte bara hållbart, det är också en estetisk kraft. Det förvandlar ditt badrum till en sömlös oas och ditt kök till en robust arbetsyta med karaktär. Dess motståndskraft mot fukt och mögel gör det till ett smart val för platser där renlighet är A och O.

För dig som bor i Ljusdal och funderar på att försköna ditt hem med microcement, har microcement.se en praktisk tjänst. Där kan du jämföra olika leverantörer och få offerter anpassade efter dina behov, så att du kan göra det bästa valet för ditt unika projekt.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss