IDE Plattsättning AB

Proffs på microcement i Järfälla

Om IDE Plattsättning AB

Välkomna till en genomgång av vad IDE Plattsättning AB står för. Det här är ett företag som har sin bas i Järfälla, en kommun som växer och frodas. Tack vare sitt läge, inte långt från Stockholm, kan IDE Plattsättning AB enkelt nå ut till kunder i både stadens puls och de lugnare, gröna områdena runtomkring. De har en bred erfarenhet och har hanterat många olika typer av plattsättningsarbeten, där de även har blivit experter på den trendiga finishen microcement.

Microcement är inte bara mångsidigt och tåligt, det kan också förändra ditt hem totalt. Tänk dig ett badrum med en sömlös yta som står emot vatten och är barnsligt enkel att städa. Eller ett kök där bänkskivorna får en personlig och stark karaktär med microcement. Det bästa är att det går att använda på både golv och väggar, vilket skapar en snygg och sammanhängande stil i ditt hem.

Om du bor i Järfälla och är nyfiken på microcement, då har microcement.se en tjänst som är perfekt för dig. Där kan du be om offerter från lokala företag. Det är ett smidigt sätt att väga dina alternativ mot varandra och hitta en lösning som passar just dina behov och önskemål.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss