Johan Törnbloms måleri AB

Proffs på microcement i Ekerö

Om Johan Törnbloms måleri AB

Välkomna till en introduktion av Johan Törnbloms Måleri AB. Företaget är hemmahörande på Ekerö, en ö med storslagen natur. Här, mitt i den idylliska miljön och omgivet av Mälarens klara vatten, erbjuder Johan Törnbloms Måleri AB professionella måleritjänster. De är även experter på microcement, en trend som växer sig allt starkare.

Microcement är ett mångsidigt och hållbart material som kan förvandla ytor till estetiska höjdpunkter i ditt hem. Tänk dig bänkskivor i köket som flyter ihop i en modern design, eller badrum med vattentäta ytor som är enkla att hålla rena. Det är dessutom ett perfekt val för att förnya golv och väggar, då det kan appliceras ovanpå befintliga material.

För er som bor i Ekerö och funderar på att använda microcement, erbjuder microcement.se en tjänst där ni kan begära offerter. Det är ett enkelt sätt att få en överblick över kostnader och möjligheter för att göra era designvisioner till verklighet, med stöd av lokala hantverkare med specialkompetens.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss