Johanssons mur och kakel AB

Proffs på microcement i Varberg

Om Johanssons mur och kakel AB

Välkomna till en översikt av Johanssons mur och kakel AB. Vi är ett företag som hittas i Varberg, en stad vid havet med en imponerande fästning och stränder som lockar surfare. Vårt företag, Johanssons mur och kakel AB, har blivit en känd byggaktör och vi jobbar bland annat med microcement.

Microcement är ett material som passar perfekt i moderna hem. Det skapar en enhetlig och tålig yta som passar utmärkt i badrum och kök, eller som bänkskivor. Tack vare att det är vattentätt är det ett smart val för platser som ofta är fuktiga. Du kan också välja bland många färger och mönster, vilket gör varje arbete personligt och unikt.

Om du bor i Varberg och funderar på att använda microcement i din renovering, är vår offerttjänst på microcement.se ett utmärkt ställe att börja på. Där kan du enkelt jämföra offerter från olika företag, inklusive de som finns i Varberg. Johanssons mur och kakel AB är redo att hjälpa dig att göra ditt hem vackert och funktionellt med microcement.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss