K Alphede Bygg & Design AB

Proffs på microcement i Öckerö

Om K Alphede Bygg & Design AB

Välkomna till K Alphede Bygg & Design AB. Vi finns på Öckerö, en ö med charm och traditioner. Här har vi, som kända inom byggsektorn, vår bas och vi arbetar med passion för hållbara material och smart design.

Microcement är fantastiskt, och vi på K Alphede Bygg & Design AB använder det för att skapa ytor som håller länge och ser bra ut. Det passar perfekt i våtutrymmen som badrum och kök, och även för bänkskivor. Vattentätt och slitstarkt, microcement ger dessutom en enhetlig yta. Vi kan anpassa det med olika färger och texturer, så att det passar just dig.

Om du bor i eller runt Göteborgs regionen och funderar på att använda microcement, ta en titt på vår offerttjänst på microcement.se. Där jämför du enkelt offerter från olika aktörer. K Alphede Bygg & Design AB är stolta över att vara en del av den lokala expertisen och vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss