Made by Jens Plattsättning AB

Proffs på microcement i Trelleborg

Om Made by Jens Plattsättning AB

Välkomna till Made by Jens Plattsättning AB. Vi är ett företag som ligger i Skegrie, en plats där gammalt möter nytt. Här kombinerar vi tradition med moderna metoder för att skapa vackra ytor i hem och offentliga utrymmen. Made by Jens Plattsättning AB är specialister på microcement, och vi är stolta över vårt arbete och vår förmåga att leverera hög kvalitet.

Microcement är ett flexibelt material som ger oändliga designmöjligheter. I köket kan det ge en enhetlig och tålig yta på arbetsbänkar. I badrummet kan det förvandla utrymmet till en sofistikerad och vattenresistent plats. Det är perfekt för både golv och väggar och ger en modern känsla till alla rum.

Om du bor i Skegrie och är intresserad av microcement, kan du enkelt begära offerter via microcement.se. Made by Jens Plattsättning AB är redo att hjälpa dig att förverkliga dina designidéer. Vi finns här för att hjälpa till, oavsett om det är en renovering eller ett helt nytt projekt. Microcement kan vara svaret för ett hem som kombinerar stil med funktionalitet.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss