Martins Golv & Vägg AB

Proffs på microcement i Skövde

Om Martins Golv & Vägg AB

Välkomna till Martins Golv & Vägg AB. Vi är ett företag som finns i Skövde, en stad som växer snabbt. Skövde ligger bra till, mitt emellan stora städer och nära Vätterns fina natur. Martins Golv & Vägg AB är kända för vår expertis inom microcement, ett material som blir allt mer omtyckt för inredning.

Microcement är perfekt om du vill ha en yta utan skarvar som också är vattentät. Det ser snyggt ut i badrummet och är praktiskt eftersom det tål fukt. I köket passar microcement bra på både golv och arbetsytor, tack vare att det håller länge och är enkelt att sköta.

På microcement.se kan du snabbt be om offerter. Det hjälper dig att hitta företag i Skövde som kan göra om ditt hem med microcement. Oavsett om du vill förnya köket, badrummet eller skapa en unik arbetsyta, finns det lokala proffs som kan göra dina idéer till verklighet.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss