MK Neuman Mur&Bygg AB

Proffs på microcement i Mölnbo

Om MK Neuman Mur&Bygg AB

Välkomna till en introduktion av MK Neuman Mur&Bygg AB. Företaget är hemmahörande i Mölnbo, en charmig plats med tradition. Som en pålitlig deltagare i byggsektorn, erbjuder de en mängd tjänster. De har särskild skicklighet i användningen av microcement, ett material som vinner mark i moderna, hållbara bostäder.

Microcement är perfekt för er som vill ha en enhetlig och snygg finish. Det passar utmärkt i våtutrymmen som badrum tack vare dess motståndskraft mot vatten. I kök gör det sig också bra, där det bidrar med både elegans och hållbarhet. Dessutom kan microcement ge köksbänkar en stark och visuellt attraktiv yta.

Om ni funderar på microcement, besök microcement.se för att jämföra offerter. Oavsett var ni står i ert renoveringsprojekt, kan MK Neuman Mur&Bygg AB och andra specialister i Mölnbo hjälpa er att uppnå det ni drömmer om.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss