PQ Måleri & Fastighetsservice AB

Proffs på microcement i Lammhult

Om PQ Måleri & Fastighetsservice AB

Välkomna till en genomgång av PQ Måleri & Fastighetsservice AB. Detta företag, som har sin bas i Lammhult i Småland, är känt för sitt skickliga hantverk. Med en fot i både den traditionella industrin och den orörda naturen, har PQ Måleri & Fastighetsservice AB blivit en betrodd partner inom byggsektorn. De erbjuder allt från målning till heltäckande tjänster för fastigheter.

Microcement är ett material som allt fler väljer för sina hem. Det är perfekt för att skapa släta, vattentäta ytor och passar utmärkt i våtutrymmen som kök och badrum. Med microcement får man en snygg och tålig yta som enkelt kan anpassas efter olika inredningsstilar. Dessutom är det enkelt att underhålla och håller länge.

Om du bor i Lammhult och vill uppdatera ditt hem med microcement, kan du besöka microcement.se för att enkelt få offerter från lokala leverantörer. Tjänsten låter dig jämföra priser och tjänster så att du kan välja det alternativ som passar just dina behov och önskemål, utan att du behöver binda dig till något företag.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss