Stocksund Entreprenad AB

Proffs på microcement i Täby

Om Stocksund Entreprenad AB

Vi på Stocksund Entreprenad AB erbjuder högkvalitativa hantverkstjänster såväl i nyproduktion som renovering.

Vårat företaget hittar ni i Täby där vi har vårat kontor, lager och showroom för bland annat microcement, badrumsmöbler och blandare från tapwell. Kontakta oss för tidsbokning på telefonnr 08-7171720 eller maila oss på [email protected]

Vi erbjuder förmånliga paketpris på bland annat badrumsmöbler, blandare, handdukstorkar, wc stolar mm, allt som innefattar din renovering.

I vårat arbete med microcement återspeglar Stocksund Entreprenad AB dessa naturliga element genom att leverera estetiskt tilltalande och hållbara resultat för hemmiljöer.

Microcement är ett mångsidigt och alltmer omtyckt material som kan förvandla ytor och bidra till en distinkt atmosfär i ert hem. I badrummet skapar det en enhetlig och vattentät yta som är enkel att städa. För köksbänkar erbjuder microcement en slitstark och elegant finish. Golv i hemmets alla rum blir både tåliga och estetiskt tillfredsställande med microcement som materialval.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss