Storöstrands Måleri AB

Proffs på microcement i Huddinge

Om Storöstrands Måleri AB

Välkomna till en introduktion av Storöstrands Måleri AB. Detta företag är hemmahörande i Huddinge, en kommun som växer och blomstrar strax söder om Stockholm. Här finns en spännande mix av urban miljö och gröna landskap, en ideal scen för kreativa byggprojekt och modern inredning.

Storöstrands Måleri AB har gjort sig ett namn inom byggsektorn och levererar en mångfald av tjänster. De är särskilt kunniga i microcement, ett flexibelt material som erbjuder designfrihet. Det är perfekt för våtutrymmen som badrum och kök, samt för slitstarka bänkskivor, eftersom det är vattentätt och tåligt.

Med microcement får man en enhetlig och stilren estetik som passar väl in i Huddinges moderna hem. Det är inte bara snyggt, utan också praktiskt och enkelt att sköta. För den som vill upptäcka microcements potential, finns microcement.se där man kan begära offerter från olika leverantörer i Huddinge. Det gör det enkelt att hitta rätt lösning för just dina behov.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss