WALLENBERGS BYGG AB

Proffs på microcement i Tungelsta

Om WALLENBERGS BYGG AB

Välkomna till Wallenbergs Bygg AB, ett byggföretag med hemvist i charmiga Tungelsta. Företaget har blivit en känd spelare i byggvärlden och har genom åren byggt upp en solid kunskapsbas kring byggmaterial och metoder, inklusive det allt mer eftertraktade microcementet.

Microcement är flexibelt och robust, perfekt för att försköna hemmets alla hörn. Hos Wallenbergs Bygg AB i Tungelsta, där gammalt möter nytt, kan deras expertis inom microcement förvandla ditt kök eller badrum till stilrena och funktionella platser. Det är särskilt bra i våtutrymmen tack vare sin motståndskraft mot fukt, och dess enhetliga yta samt breda färgspektrum ger en personlig touch till kök och arbetsytor.

Om du är i Tungelsta och funderar på microcement, besök microcement.se för att enkelt begära offerter. Jämför olika företag som är experter på microcement och hitta den rätta kompetensen för ditt projekt, vare sig det gäller renovering eller en helt ny installation.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss