Artiklar

Välkommen till våra guider om microcmeent. Här hittar du en mängd artiklar och guider som handlar om allt om hur microcement fungerar i badrum till vad det kostar per kvm, vad man bör tänka på m.m.

Microcement på vägg

Microcement på vägg

Vad utmärker microcement vägg från andra alternativ? Det är hållbarheten och den mångsidiga stilen som gör skillnaden. Lär dig grunderna i att applicera microcement för en vägg som står emot tidens tand samtidigt som den lyfter ditt rums estetik. Ingen försäljningssnack, bara användbar information om du överväger microcement för dina väggar.

Läs artikeln
Microcementens historia

Microcementens historia

Microcementens historia sträcker sig tillbaka till 1930-talet och har sedan dess revolutionerat byggbranschen. I den här artikeln kommer vi att utforska microcementets resa från industriellt bruk till trendig designfavorit i våra hem.

Läs artikeln
Microcement i badrum

Microcement i badrum

Om du funderar på att uppgradera ditt badrum kan det vara klokt att överväga microcement. Att renovera ditt badrum med microcement kan göras till en relativt liten kostnad.

Läs artikeln
Microcement i kök

Microcement i kök

Du har säkert inte missat den senaste inredningstrenden, microcement. I denna guide finns det du behöver veta om microcement i kök.

Läs artikeln
Microcement på golv

Microcement på golv

Om du går i renoveringstankar har du förmodligen hört talas om det populära materialet microcement. Här finns det du behöver veta om microcement på golv.

Läs artikeln

Helt utan förpiktelser

Få upp till 3 offerter på nolltid

Vi kopplar ihop dig med lokala proffs på microcement.

Vad behöver du hjälp med?

Gör som 300+ redan har gjort. Välj en kategori och fyll i formuläret så får du kostnadsfria offerter från proffs på microcement nära dig.

Få offerter