Företagare? Få fler kunder!

Välj och vraka bland uppdrag från privatpersoner och företag nära dig. Lämna dina uppgifter så berättar vi mer!

Intresseanmälan

Enkelt

Hur fungerar det?

 • 1

  Anslut ditt företag

  Skriv in ditt företagsnamn och telefonnummer så hjälper vi dig att sätta upp ett gratis konto.

 • 2

  Få tillgång till jobb nära dig

  Vi matchar dig med kunder i ditt närområde som söker professionell hjälp med att lägga microcement.

 • 3

  Kontakta kunder

  Vi skickar förfrågningar till dig och du har nu chansen att vid intresse köpa kontaktuppgifter till kunden.

Därför ska du välja microcement.se

Kvalitetssäkrade uppdrag

Alla uppdrag kontrolleras av oss för att du ska känna dig trygg och konsumenterna ska få rätt typ av hjälp.

Hitta fler jobb och tillväxt

Över 1 000 manuellt granskade uppdrag publiceras årligen.

Marknadsföring av ditt företag

Vi erbjuder en sökmotorsoptimerad företagsprofil på microcement.se som förstärker din närvaro online.

Låg konkurrens

Det är endast 3 företag som har chans att köpa kontaktuppgifterna till ett uppdrag - vilket starkt ökar dina chanser att ro hem affären.

placeholder placeholder

Vanliga frågor

 • Kunder som specifikt söker hjälp med microcement vänder sig till oss, men det händer att de även behöver kompletterande tjänster som målning, tapetsering, rörmokeri, elarbete eller snickeri. Vi samlar in informationen och matchar kunden med ditt företag om du är intresserad av att utföra uppdrag i det område där kunden befinner sig. När en offertförfrågan når er, har ni möjlighet att bedöma om ni kan hjälpa kunden och vid intresse ta kontakt.

 • Det är kostnadsfritt för företag att skapa ett konto på microcement.se. Med ditt konto kan du enkelt uppdatera din företagsprofil med en övertygande beskrivning och referensbilder. Det finns inga startkostander, löpande kostnader eller dolda avgifter att oroa sig för.

  När vi matchar dig med potentiella kunder kan du gratis se information om uppdraget och eventuella bilder som kunden har laddat upp. Om du önskar ta kontakt med kunden finns möjligheten att köpa deras kontaktuppgifter, och priset varierar mellan 0 och 499 kr beroende på uppdragets storlek.

 • För att betala för kontaktuppgifter till en kund använder du antingen ditt konto- eller kreditkort. Du har också möjlighet att spara dina kortuppgifter för en enkel och snabb betalningsprocess när du vill köpa kontaktuppgifter till framtida kunder. För uppdrag som är kostnadsfria behöver ingen betalning göras. Så snart betalningen är genomförd, får du tillgång till kontaktuppgifterna.

  Vi ser också till att omgående skicka ett momsspecificerat kvitto på ditt köp odin e-postadress.

 • Vi granskar noggrant alla förfrågningar från kunder manuellt. Om det skulle visa sig att en förfrågan är inaktuell vid tidpunkten när du köper kontaktuppgifterna till kunden, vilket innebär att kunden inte längre är intresserad av att få offerter från företag, så ger vi dig nästa köp av kontaktuppgifter kostnadsfritt. Det är vårt sätt att säkerställa att du får värde för dina köp.

 • Matchningen med kunder fungerar så att du som företag kan ange det geografiska område där du är redo att utföra jobb. Vanligtvis väljer företag en radie på 10 mil, men du har flexibilitet att justera detta enligt dina preferenser. Om du har gott om jobb kan du minska matchningsgränsen för att enbart matchas med kunder i din omedelbara närhet. Det ger dig möjligheten att skräddarsy matchningarna efter dina specifika behov.

 • Vid skapandet av ditt konto utför vi en kreditkontroll av ditt företag för att säkerställa att ni uppfyller vissa grundkrav. Vi kontrollerar att ditt företag har en giltig F-skattestatus, att ni är momsberättigade och att ni inte har några obetalda skulder hos Kronofogden. Ni behöver också ha en giltig ansvarsförsäkring samt så behöver ni ha kunskaper och praktiska erfarenheter av microcement. Om ni uppfyller dessa krav kommer ert konto att aktiveras så att ni kan ta kontakt med potentiella kunder.

 • När vi får offertförfrågningar som matchar er företagsprofil och som är i ert geografiska område där ni vill ha jobb, skickar vi ett e-postmeddelande till dig. Du kan sedan logga in på ditt konto för att läsa mer om uppdraget och vid intresse köpa kontaktuppgifterna till kunden.

 • För varje uppdrag får upp till 3 företag möjlighet att ta kontakt med kunden. Det är de tre första företagen som svarar på uppdraget som får denna chans. Det innebär att kunderna kan jämföra de olika företagens erbjudanden och välja det som passar dem bäst. Samtidigt ger det dig som företag en god möjlighet att konkurrera om projektet och vinna kundens förtroende.

 • Vi rekommenderar att du agerar snabbt på intressanta förfrågningar för att undvika att andra företag hinner före. Vår målsättning är att koppla samman kunder med företag så nära i tid som möjligt efter att de har beskrivit sitt uppdrag. Så ju snabbare du tar kontakt med kunden, desto bättre är chanserna att du kan säkra projektet.