AB Våtrums BT

Proffs på microcement i Sollentuna

Om AB Våtrums BT

Välkomna till AB Våtrums BTSollentuna, där hållbarhet möter estetik. Vi är baserade i Sollentuna och specialiserade på microcement, ett material som kombinerar styrka med vattentäthet – perfekt för de ytor i hemmet som används flitigt.

Hos AB Våtrums BTSollentuna får ni tillgång till expertkunskaper i hur microcement bäst appliceras. Det är en utmärkt lösning för badrum, där det bidrar till en enhetlig och elegant look. I kök fungerar materialet utmärkt på både bänkskivor och golv, vilket ger en tålig och enkel yta att hålla ren. Tack vare dess anpassningsbarhet och breda färgpalett kan microcement skräddarsys för att passa just er stil och hemmets design.

Om ni befinner er i Sollentuna och överväger att uppgradera ert hem med microcement, kan ni enkelt begära offerter via microcement.se. Detta gör det möjligt att jämföra olika företags erbjudanden och hitta en lösning som matchar era specifika behov och preferenser, samtidigt som ni inte behöver göra avkall på kvalitet eller hållbarhet.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss