ABC Tapetekonomi AB

Proffs på microcement i Stockholm

Om ABC Tapetekonomi AB

Välkomna till ABC Tapetekonomi AB, en verksamhet som har sitt säte mitt i Stockholm. I denna stad, berömd för sitt kulturarv inom arkitektur och design, tillhandahåller ABC Tapetekonomi AB expertis inom microcement. Det är ett material som vinner mark inom inredningsvärlden tack vare sin mångsidighet.

Microcement är ett utmärkt val för den som önskar en sömlös yta som är både hållbar och har en touch av lyx. Det är idealiskt för platser i hemmet som används flitigt, exempelvis kök och badrum. Denna typ av yta är inte bara vacker att se på, den är även praktisk och enkel att sköta. Tack vare dess motståndskraft mot fukt passar microcement utmärkt i våtutrymmen. Dess hållbarhet och estetiska kvaliteter gör det också till ett förstklassigt val för kökets arbetsytor.

På microcement.se kan du smidigt inhämta offerter från olika aktörer i Stockholm som är experter på microcement. Oavsett om du vill förnya ditt badrum, kök eller kanske ditt vardagsrumsgolv, kan microcement ge dig en lösning som förenar funktionalitet med stilren design.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss