AJS Måleri AB

Proffs på microcement i Älvsjö

Om AJS Måleri AB

Välkomna till AJS Måleri AB, en framstående aktör i Älvsjö, en förort som bjuder på både natursköna områden och Stockholms stadspuls. Hos AJS Måleri AB samsas gammaldags hantverksskicklighet med nya, innovativa material som microcement.

Microcement är ett mångsidigt material som skapar oändliga designmöjligheter i ert hem. Det är hållbart och vattentätt, vilket gör det perfekt för badrum. Där kan det användas på både golv och väggar för att åstadkomma en enhetlig och elegant look. I kök kan microcement dessutom ge en distinkt touch till ytor som bänkskivor, samtidigt som det är lätt att städa och underhålla.

Genom att besöka microcement.se kan ni som bor i närheten av Älvsjö utforska olika valmöjligheter och be om offerter. Detta för att förvandla era hem med microcement, ett material som inte bara är hållbart utan också estetiskt attraktivt. Oavsett om ni föredrar en rå, industriell känsla eller en ren, minimalistisk stil, kan microcement anpassas för att återspegla er unika smak.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss