Alviks Måleri AB

Proffs på microcement i Bromma

Om Alviks Måleri AB

Välkomna till en introduktion av Alviks Måleri AB. Detta måleriföretag finner ni i Bromma, en förort som växer och blomstrar. Med närhet till huvudstadens puls och en mer avslappnad atmosfär, har Alviks Måleri AB valt att slå ner sina rötter här. De är experter på att försköna både privata och offentliga miljöer, och använder sig av microcement samt andra högkvalitativa måleriprodukter för att göra det.

Microcement är ett material som imponerar med sin flexibilitet och estetik. Det är hållbart, snyggt och passar perfekt in i moderna hem. I kök och badrum, där man uppskattar ytor som är enkla att hålla rena, är microcement ett suveränt val. Och när det kommer till bänkskivor, låter materialet dig skapa en personlig stil med sin anpassningsbara färg och finish.

Om du är nyfiken på microcement och bor i närheten av Bromma, har microcement.se en tjänst som är värd att utforska. De hjälper dig att få offerter från olika leverantörer, så att du kan jämföra och välja det alternativ som passar just dina behov och önskemål bäst.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss