Arad bygg AB

Proffs på microcement i Järfälla

Om Arad bygg AB

Välkomna till en genomgång av Arad Bygg AB. Detta företag är baserat i Järfälla, en kommun som kombinerar närheten till Stockholm med en avslappnad atmosfär. Arad Bygg AB har blivit en kunnig aktör inom byggsektorn och har över tid samlat på sig värdefull erfarenhet. De hanterar en rad olika byggmaterial, inklusive det trendiga microcementet.

Microcement är ett flexibelt material som adderar en modern känsla till hemmet. Det är motståndskraftigt mot fukt, vilket gör det perfekt för badrum. Där kan det användas på både golv och väggar för att skapa en enhetlig och vattentät finish. I köket kan microcement förvandla arbetsytor och golv till hållbara och snygga element. Det är också ett utmärkt val för att fräscha upp trappor och golv tack vare dess slitstyrka och enkla skötsel.

För de som bor i Järfälla och vill upptäcka microcements potential i sina hem, finns microcement.se. De erbjuder en tjänst där man smidigt kan begära offerter från olika lokala företag. Det gör det enklare att hitta rätt expert för ditt projekt, vare sig det rör sig om en liten renovering eller en omfattande ombyggnad.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss