Arvid Slätis Plattsättning AB

Proffs på microcement i Norrtälje

Om Arvid Slätis Plattsättning AB

Välkomna till Arvid Slätis Plattsättning AB, en aktör i branschen som ni hittar i charmiga Norrtälje. Staden, känd för sin skärgård och gröna omgivningar, är en plats där gammalt möter nytt. Detta återspeglas i våra val av material och design när vi inreder våra hem.

Arvid Slätis Plattsättning AB har gedigen kunskap i att jobba med microcement. Detta material har blivit en favorit för många som vill förbättra sina hem. Microcement är slitstarkt och ger en enhetlig yta, perfekt för badrum, kök och som bänkskivor. Det står emot vatten väl och är enkelt att sköta, vilket gör det till ett smart val för ytor som används flitigt.

Med microcement kan du skapa en personlig stil i ditt hem. Det passar i både moderna och mer traditionella miljöer och kan ge allt från en rå betonglook till en varm, välkomnande känsla. För den som är nyfiken på microcement i Norrtälje, kan microcement.se hjälpa till. Där kan man enkelt be om offerter från lokala leverantörer och hitta det bästa valet för sitt projekt.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss