Assos måleri AB

Proffs på microcement i Spånga

Om Assos måleri AB

Välkomna till en introduktion av Assos Måleri AB, som ni hittar i den pulserande förorten Spånga. Med sin breda erfarenhet, har Assos Måleri AB skapat sig ett namn inom många olika typer av ytbehandlingar. De är särskilt kända för sitt arbete med microcement, ett material som vunnit mark för sin tålighet och mångsidighet i design.

Microcement är perfekt för den som söker en enhetlig och stilren estetik i sitt boende. I våtutrymmen som badrum, erbjuder det en yta som står emot vatten och är enkel att städa. I köket kan microcement förvandla arbetsytor till eleganta och robusta element. Dessutom kan microcement appliceras direkt på befintliga ytor, vilket gör det till ett smart val vid renoveringar.

Om du bor i Spånga och funderar på att fräscha upp ditt hem med microcement, kan du besöka microcement.se. Där kan du enkelt jämföra olika företags erbjudanden och begära offerter. Det hjälper dig att hitta det bästa alternativet för just dina behov. Assos Måleri AB är redo att förse ditt hem med en ny, sofistikerad look med hjälp av microcement.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss