Backamöllan Byggnads AB

Proffs på microcement i Motala

Om Backamöllan Byggnads AB

Backamöllans Bygg AB är ett proffsigt byggföretag som ligger i just Backamöllan, även om de gör jobb även runtinkring.. BackaBöllans Bygg är en pålitlig aktör som nu också lägger microcement.

Backamöllans Bygg AB är specialiserade på renovering och nybyggnation, med en passion för att bevara det historiska samtidigt som de integrerar moderna lösningar. De är experter på allt från att varsamt renovera gamla lanthus till att bygga nya, energieffektiva bostäder. I Backamöllan och omkringliggande områden har de genomfört en mängd framgångsrika projekt som speglar både traditionellt hantverk och modern byggteknik.

Företaget erbjuder en anpassad service efter varje kunds unika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om att restaurera en äldre fastighet eller att skapa ett nytt, modernt hem arbetar Backamöllans Bygg AB nära sina kunder för att säkerställa att slutresultatet överträffar förväntningarna. Med en djup förståelse för byggnormer och miljövänliga material står de redo att förvandla din vision till verklighet med microcement.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss