Badrumsbutiken i Sollentuna AB

Proffs på microcement i Sollentuna

Om Badrumsbutiken i Sollentuna AB

Välkommen till en introduktion av Badrumsbutiken i Sollentuna AB. Detta företag ligger i Sollentuna, en dynamisk kommun norr om Stockholm. Här kombineras det nya med det gamla, och Badrumsbutiken i Sollentuna AB svarar på behovet av byggmaterial som är både kvalitativa och hållbara.

Microcement är ett material som vinner mark inom hemrenovering. Det är hållbart och estetiskt anpassningsbart. I köket, som ofta är hemmets hjärta, kan microcement göra bänkskivor både tåliga och stiliga. För badrum är materialet perfekt tack vare sin vattenresistens, där det kan förena väggar och golv i en enhetlig och modern design.

Om du bor i Sollentuna och är intresserad av microcement, besök microcement.se för att enkelt begära offerter. Oavsett om det gäller en köksrenovering, en uppfräschning av badrummet eller att applicera microcement på andra ytor i ditt hem, finns det lokala specialister som kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss