Badrumsdax Sverige AB

Proffs på microcement i Täby

Om Badrumsdax Sverige AB

Välkomna till Badrumsdax Sverige AB, vårt företag som är stolt över att vara en del av Täby, en plats där stadens puls möter lugnet i naturen. Här i Täby, en förort till Stockholm, har Badrumsdax Sverige AB funnit den perfekta platsen för att dela med sig av vår kunskap om microcement till både privata hem och offentliga lokaler.

Microcement är ett fantastiskt material som ger enorma möjligheter för design inomhus, särskilt i utrymmen som badrum och kök. Det är ett slitstarkt och snyggt alternativ för att skapa enhetliga ytor på allt från bänkar till golv och väggar. Det är vattentåligt och enkelt att städa. Med Badrumsdax Sverige AB kan du förvandla ditt utrymme och ge det en unik, modern känsla.

Om du bor i Täby och är nyfiken på vad microcement kan göra för ditt hem, besök microcement.se. Där kan du enkelt begära offerter från lokala leverantörer. Det är ett smidigt sätt att väga dina alternativ och hitta den bästa lösningen för dina behov och drömmar.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss