Bernskölds Måleri AB

Proffs på microcement i Upplands Väsby

Om Bernskölds Måleri AB

Välkomna till en introduktion av Bernskölds Måleri AB. Vi är placerade i Upplands Väsby, en kommun som växer snabbt. Tack vare vårt läge, mitt emellan Stockholm och Arlanda, når vi enkelt många kunder och kan erbjuda våra tjänster till en mängd olika hem och företag.

Vår expertis sträcker sig till arbete med microcement, ett material som vinner mark inom modern design. Microcement är tåligt och flexibelt, vilket gör det till ett smart val för många ytor i hemmet. Det ger en vattentät, lättstädad yta i badrum och en robust, snygg finish på köksbänkar. Med möjligheten att anpassa färg och textur, kan vi ge varje projekt en unik prägel.

Är du nyfiken på microcement i Upplands Väsby? På microcement.se kan du begära offerter från olika aktörer. Det är ett smidigt sätt att väga alternativ mot varandra och hitta det bästa valet för dina behov och önskemål.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss