Bladys bygg ab

Proffs på microcement i Järfälla

Om Bladys bygg ab

Välkomna till en introduktion av Bladys Bygg AB. Detta företag hittar ni i Järfälla, en kommun i utveckling strax norr om Stockholm. Tack vare läget nära huvudstaden och en förbättrad infrastruktur, är Järfälla en idealisk plats för både företag och invånare. Bladys Bygg AB har gjort sig hemma här och erbjuder en rad byggtjänster, där de även arbetar med det anpassningsbara och hållbara microcementet.

Microcement är ett mångsidigt material som ger en mängd designalternativ för hemmet. Det är perfekt för våtutrymmen som badrum och kök, samt för bänkskivor. Det ger inte bara ett modernt utseende utan är också slitstarkt och vattentätt. Hos Bladys Bygg AB finns expertisen som krävs för att applicera microcementet noggrant, vilket garanterar ett estetiskt tilltalande och långvarigt resultat.

Om ni är nyfikna på microcement i Järfälla, så kan ni besöka microcement.se för att enkelt begära offerter från lokala leverantörer. Tjänsten möjliggör för er att jämföra olika alternativ och välja en lösning som passar just era behov och visioner för ert hem.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss