Bygg & Måleri Skandinavien AB

Proffs på microcement i Mölndal

Om Bygg & Måleri Skandinavien AB

Välkomna till Bygg & Måleri Skandinavien AB, ett företag i hjärtat av Mölndal. Här kombinerar vi gammalt hantverkskunnande med nya, spännande material som microcement. Vår hemstad Mölndal är känd för sin tillväxt och här har vi byggt upp ett starkt rykte inom bygg- och målerisektorn.

Microcement är ett material som växer i popularitet, tack vare dess hållbarhet och snygga utseende. Det passar perfekt för hemmets olika ytor, från badrum till kök. I badrummet skapar det en enhetlig och vattentät yta, medan det i köket ger en modern touch. Dessutom är det ett praktiskt val för bänkskivor på grund av dess tålighet och enkla skötsel.

Bygg & Måleri Skandinavien AB är experter på att anpassa microcement efter kundens önskemål, vilket lyfter varje rums estetik och användbarhet. För dig som bor i Mölndal och vill upptäcka vad microcement kan göra för ditt hem, besök microcement.se. Där kan du snabbt och enkelt begära offerter från lokala leverantörer och hitta den tjänst som passar just dina önskemål och din stil.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss