Byggnadsfirma o Nilsson Aktiebolag

Proffs på microcement i Stockholm

Om Byggnadsfirma o Nilsson Aktiebolag

Välkomna till Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag, en byggfirma med säte i Stockholm. Staden är känd för sin blandning av gammalt och nytt, och här passar Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag in med sina moderna bygglösningar. De använder hållbara material och är särskilt kända för sitt arbete med microcement.

Microcement är ett flexibelt material som skapar enhetliga ytor. Det är perfekt för platser som används flitigt, som kök och badrum. I badrummet är det vattentätt och tåligt, medan det i köket ger bänkskivor en hållbar och lättskött yta. Microcement är dessutom ett stilrent val för golv och väggar, vilket ger rummen en elegant känsla.

Om du är nyfiken på microcement i Stockholm kan du besöka microcement.se för att få offerter. Där kan du enkelt jämföra olika företags erbjudanden och hitta det som passar just ditt hem och dina önskemål bäst.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss