CH Byggservice AB

Proffs på microcement i Uppsala

Om CH Byggservice AB

Välkommen till CH Byggservice AB i Uppsala, där hållbarhet möter estetik. Företaget har blivit en pålitlig partner när det gäller installation av microcement, en yta som vinner mark i modern inredning.

Microcement är perfekt för dig som vill ha en enhetlig och vattentät yta. I Uppsala har CH Byggservice AB förmågan att omvandla ditt badrum till en fridfull plats. Ditt kök kan också bli en inspirerande miljö för matlagning och umgänge. Och för bänkskivor är microcement ett smart val på grund av dess tålighet och enkla skötsel.

Med hjälp av microcement.se är det smidigt att be om offerter för ditt projekt. Om du bor i Uppsala eller i närheten kan du upptäcka lokala företag som kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer. CH Byggservice AB är redo att dela med sig av sin expertis och är ett av de företag du kan vända dig till.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss