D.D Måleriservice AB

Proffs på microcement i Spånga

Om D.D Måleriservice AB

Välkommen till D.D Måleriservice AB, där hållbarhet möter modernitet i Spånga. Här är de experter på microcement, ett material som förändrar spelreglerna för design och arkitektur. I Spånga, där stadens hjärtslag möter naturens lugn, skapar D.D Måleriservice AB lösningar som förhöjer varje hem.

Microcement är en spännande produkt som förvandlar vanliga ytor till konstverk. I badrummet ger det en sömlös och vattentät yta som är både snygg och praktisk. Kökets golv och arbetsytor blir mer hållbara och får en unik finish med microcement, vilket skapar en modern och tidlös look. Dessutom är det perfekt för renoveringar eftersom det kan appliceras direkt på befintliga ytor.

Genom att besöka microcement.se kan de som bor i Spånga enkelt begära offerter och jämföra alternativ. D.D Måleriservice AB är en del av det nätverket som hjälper till att göra ditt hem vackrare och mer personligt.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss