DAMAB AB

Proffs på microcement i Sollefteå

Om DAMAB AB

Välkomna till DAMAB AB, ett byggföretag i vackra Sollefteå. Här, mitt i den norrländska naturen, har vi gjort oss ett namn inom byggsektorn. Vi är stolta över att kunna erbjuda tjänster som microcement-applicering – ett hållbart och alltmer eftertraktat val för moderna bostäder.

Microcement är perfekt för dig som vill ha en enhetlig och vattentät yta. Det är idealiskt för våtutrymmen som badrum och kök. Dessutom är det en favorit för bänkskivor, där det kombinerar skönhet med praktisk användning. Microcement ger ditt hem det där lilla extra, med valmöjligheter i färg och anpassning efter dina önskemål.

Om du bor i Sollefteå och är nyfiken på microcement, har microcement.se en tjänst som gör det lätt att få offerter från lokala leverantörer. Använd tjänsten för att väga dina alternativ och välja det som passar ditt hem och din stil bäst.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss