DS Mureri AB

Proffs på microcement i Trollhättan

Om DS Mureri AB

Välkomna till DS Mureri AB i Trollhättan, en stad som är berömd för sin nyskapande industri och sina vackra naturområden. DS Mureri AB har blivit en betrodd partner i byggsektorn och erbjuder personligt anpassade alternativ för er som vill ha microcement i era hem.

Microcement är ett flexibelt material som tillför en modern känsla till vilket rum som helst. Det passar utmärkt för att skapa en enhetlig och vattentät yta i badrummet, där det kan läggas på både golv och väggar för att ge en stilren look. För köket är microcement idealiskt för att skapa tåliga och snygga arbetsytor som håller för dagligt bruk.

Genom att besöka microcement.se kan ni som bor i Trollhättan snabbt och enkelt begära offerter från lokala hantverkare som specialiserat sig på detta anpassningsbara material. DS Mureri AB står redo att assistera er i att omvandla ert hem med microcement, vare sig ni är ute efter en rå industriell estetik eller en mer klassisk design. Utforska de möjligheter som ert hem har med microcement och de proffsiga lösningarna som erbjuds i Trollhättan.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss