Emmertz Bygg & Projektledning AB

Proffs på microcement i Tollarp

Om Emmertz Bygg & Projektledning AB

Välkomna till Emmertz Bygg & Projektledning AB, ett företag som har sina rötter i den charmiga småländska byn Tollarp. Här, där gammaldags charm samexisterar med nyskapande, har Emmertz Bygg & Projektledning AB skapat ett namn för sig själva inom byggsektorn. Vi påstår inte att vi är bäst, men det är allmänt känt att vi använder oss av moderna material som microcement.

Microcement är ett material som inte bara är hållbart, utan också estetiskt tilltalande. Det passar utmärkt i våtutrymmen som badrum och kök, och även för att skapa unika bänkskivor. Tack vare dess förmåga att anpassas till olika färger och texturer, väljer många detta material för en personlig och modern look.

För de som bor i Tollarp och funderar på att renovera med microcement, finns tjänsten microcement.se. Där kan man smidigt jämföra och begära offerter från olika företag som är experter på detta stilrena och hållbara material. Det är ett enkelt sätt att hitta rätt företag för just ditt projekt.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss