Etheo Bygg & Kakel AB

Proffs på microcement i Bandhagen

Om Etheo Bygg & Kakel AB

Varmt välkomna till en introduktion av Etheo Bygg & Kakel AB. Det här är ett företag som ni hittar i Bandhagen, en plats full av liv och rörelse. Etheo Bygg & Kakel AB har en verklig förkärlek för skickligt hantverk och nyskapande lösningar. De har gjort sig kända inom byggsektorn och är experter på att hantera microcement, ett material som är både mångsidigt och praktiskt.

Microcement är en ytbeklädnad som blivit alltmer populär för sin hållbarhet och sitt stilrena utseende. Det passar perfekt i våtutrymmen som badrum och kök, och även för att skapa unika bänkskivor. Det är dessutom vattentätt och tåligt. Oavsett om du föredrar en rå betongkänsla eller en elegant marmorlook, kan microcement anpassas efter dina önskemål.

Om du bor i Bandhagen och vill ge ditt hem en uppfräschning med microcement, kan du besöka microcement.se. Där får du tillgång till en tjänst som gör det enkelt att begära offerter från lokala hantverkare. Det är ett utmärkt sätt att jämföra olika alternativ och se hur microcement kan lyfta ditt hemprojekt.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss