Färg & Golvgruppen i Norr AB

Proffs på microcement i Lycksele

Om Färg & Golvgruppen i Norr AB

Välkomna till Färg & Golvgruppen i Norr AB, en etablerad specialist i den vackra staden Lycksele. De är kända för sitt arbete inom byggsektorn och är experter på microcement. Hos Färg & Golvgruppen i Norr AB hittar ni en mängd tjänster för att förbättra och förgylla era hem.

Microcement är ett flexibelt material som ger oändliga designmöjligheter, perfekt för att skapa hållbara och unika ytor. Det är idealiskt för våtutrymmen som badrum och kök, tack vare dess motståndskraft mot fukt och lätta underhåll. Färg & Golvgruppen i Norr AB använder microcement för att skapa en stilren och modern look som är både vacker och funktionell.

Om ni är nyfikna på microcement i Lycksele, kan ni besöka microcement.se för att enkelt be om offerter från olika företag. Detta är ett smidigt sätt att få en överblick över kostnader och alternativ för att förverkliga era designprojekt med hjälp av lokala experter.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss