Henrik Widells Golv i Härnösand AB

Proffs på microcement i Härnösand

Om Henrik Widells Golv i Härnösand AB

Varmt välkomna till en genomgång av vad Henrik Widells Golv i Härnösand AB har att erbjuda. Företaget är en del av Härnösands stadsbild, en plats där hav möter historia och modernitet. Henrik Widells Golv har specialiserat sig på microcement, ett material som blivit alltmer populärt för sitt hållbara och stilrena uttryck.

Microcement är idealiskt för den som vill ha en enhetlig och elegant yta i sitt hem. Det är perfekt för kök, badrum och andra ytor där man önskar en mix av funktionalitet och estetik. Henrik Widells Golv i Härnösand AB är experter på att anpassa detta mångsidiga material till varje kunds specifika önskemål och livsstil.

För den som är nyfiken på microcement och dess möjligheter, rekommenderas ett besök på microcement.se. Där kan man, om man befinner sig i Härnösand eller närliggande områden, enkelt begära offerter. Det spelar ingen roll om det handlar om en stor ombyggnation eller en mindre uppdatering av hemmet – microcement kan vara det där lilla extra som lyfter hela rummet.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss