Hernö golv AB

Proffs på microcement i Härnösand

Om Hernö golv AB

Välkomna till Hernö Golv AB, vårt företag som ligger i Härnösand, en stad med en fantastisk skärgård och ett rikt kulturliv. Vi på Hernö Golv AB är stolta över att vara en del av denna plats och vi är experter på moderna golv, inklusive det trendiga microcementet.

Microcement är ett mångsidigt material som passar utmärkt i våtutrymmen som badrum och kök, samt på bänkskivor. Det är vattentåligt och enkelt att sköta, och dessutom kan det ge ditt hem en elegant och modern känsla. Varje stil kan speglas i detta material, vilket gör det till ett attraktivt val för många.

På microcement.se kan ni som bor i Härnösand enkelt begära offerter för att jämföra olika leverantörer av microcement. Detta är ett utmärkt sätt att hitta rätt lösning för ert projekt, med möjlighet att anpassa valet efter era specifika behov, utan att förbinda er till ett visst företag direkt.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss