HS Bygg & Badrum AB

Proffs på microcement i Vårby

Om HS Bygg & Badrum AB

Välkomna till HS Bygg & Badrum AB, ett företag som finns mitt i Stockholm. I en stad som hela tiden växer, står HS Bygg & Badrum AB redo att bidra till förändringen med moderna lösningar för att förbättra hem och genomföra renoveringar. De jobbar bland annat med microcement, ett material som står för hållbarhet och ger en snygg finish på olika ytor i bostaden.

Microcement är flexibelt och kan förändra ditt badrum till något elegant och vattentätt. Den sömlösa ytan skapar en minimalistisk stil som är enkel att sköta om. För kök kan microcement användas på arbetsytor för att ge en tålig och personlig touch. Det är ett bra val för kök eftersom det står emot vatten och fläckar.

Om du vill ha offerter för microcement-arbeten kan du besöka microcement.se. Där hittar du företag i Stockholm som är experter på detta material. Vare sig du behöver en stor renovering eller bara vill uppdatera delar av ditt hem, kan microcement vara svaret. Börja resan mot ett modernt och hållbart hem idag.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss