IFIX Trading AB

Proffs på microcement i Uppsala

Om IFIX Trading AB

Välkomna till IFIX Trading AB, ett företag som hittar hem i Uppsalas rika kultur och akademiska miljö. IFIX Trading AB har gjort sig ett namn inom byggsektorn och är kända för sitt arbete med microcement, ett material som är både mångsidigt och hållbart.

Microcement är en produkt som står för flexibilitet och estetik, perfekt för att försköna hemmets alla ytor. Det är särskilt lämpligt för våtutrymmen som badrum och kök, samt för bänkskivor, på grund av dess vattentäta kvaliteter och slitstyrka. Den sömlösa finishen ger en modern touch och en enhetlig estetik.

På microcement.se kan du enkelt utforska olika stilar och begära offerter från företag i Uppsala som är experter på microcement. Det spelar ingen roll om du föredrar en rå, industriell look eller något mer klassiskt – microcement är anpassningsbart till din unika designvision och smak.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss