Invek AB

Proffs på microcement i Kungsängen

Om Invek AB

Välkomna till Invek AB, ett dynamiskt företag i Kungsängen. Vi på Invek AB är specialister på microcement, ett material som vinner mark för sin hållbarhet och estetiska anpassningsbarhet. Microcement är perfekt för att skapa släta, moderna ytor och passar utmärkt för hemmets renoveringsprojekt.

Det är möjligt att lägga microcement på flera ytor. Det är idealiskt för våtutrymmen som badrum och kök, samt för bänkskivor. Tack vare dess vattentäthet och slitstyrka är det ett smart val för platser som används flitigt. Microcement kommer också med en estetisk flexibilitet, så att varje designidé kan bli verklighet.

Om ni är nyfikna på microcement i Kungsängen, kolla in microcement.se för att få offerter från lokala leverantörer. Tjänsten gör det lätt att väga alternativ mot varandra och välja det bästa för just ert projekt. Invek AB är redo att hjälpa er att upptäcka detta hållbara och mångsidiga materials fördelar för ert hem.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss