Janne Ericssons Golv AB

Proffs på microcement i Visby

Om Janne Ericssons Golv AB

Välkomna till en introduktion av Janne Ericssons Golv AB. Företaget är hemmahörande i Visby, en stad med anor och en välbevarad medeltida charm. Här, där gammalt möter nytt, har Janne Ericssons Golv AB sitt säte och erbjuder golvrelaterade tjänster för dem som värdesätter skönhet och praktisk användning.

Microcement är ett material som vinner mark i svenska hem på grund av sin tålighet och snygga utseende. Janne Ericssons Golv AB visar kunderna potentialen i microcement för att förvandla platser som badrum och kök till moderna och eleganta miljöer. Det är vattentätt, vilket är perfekt för våtrum, och dess enhetliga yta samt färgval ger möjlighet till personlig anpassning.

De som bor i Visby och funderar på att använda microcement i sina bostäder kan dra nytta av tjänsten på microcement.se. Där kan man enkelt jämföra olika företags erbjudanden och be om offerter. Det är ett smidigt sätt att hitta det bästa valet för ens unika behov. Janne Ericssons Golv AB står redo att hjälpa till att göra dessa designidéer till verklighet.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss