Jonssons Måleri Sthlm AB

Proffs på microcement i Stockholm

Om Jonssons Måleri Sthlm AB

Välkomna till Silverbyns Golv. Vi är ett företag som ni hittar i charmiga Lidköping, nära Vänern och omgivet av historia. Hos oss på Silverbyns Golv hittar ni expertis inom golv, och vi är särskilt stolta över vårt arbete med microcement.

Microcement är ett material som passar perfekt för den som vill ha en hållbar och stilren yta hemma. Det är ett utmärkt val för platser som kök och badrum, tack vare dess tålighet mot vatten. Vårt team på Silverbyns Golv är skickliga på att skapa vackra, moderna ytor med microcement, som håller hög kvalitet och ger ditt hem en unik touch.

Om du bor i Lidköping och är nyfiken på microcement, kan du besöka microcement.se för att enkelt jämföra offerter från lokala leverantörer. Det är ett smidigt sätt att väga dina alternativ och säkerställa att du hittar det bästa för just ditt hemprojekt.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss