K Antonsonss Bygg

Proffs på microcement i Bollebygd

Om K Antonsonss Bygg

Välkomna till en introduktion av K Antonsonss Bygg. Vi är ett företag som har slagit rot i Bollebygd och vi satsar på moderna bygglösningar som är hållbara. K Antonsonss Bygg har bred kunskap och erfarenhet när det gäller olika material och metoder, och vi är särskilt förtjusta i microcement, som blivit allt populärare.

Microcement är ett flexibelt material som ger en slät och robust yta. Det passar utmärkt för att ge ditt hem en personlig touch. Eftersom det är vattentätt och slitstarkt, är det ett utmärkt val för våtutrymmen som badrum och kök, samt för bänkskivor. Microcement kan också appliceras på olika underlag och finns i många färger och finishar, vilket ger dig möjlighet att skapa en unik miljö i ditt hem.

Om du bor i Bollebygd och funderar på att renovera med microcement, så kan microcement.se hjälpa dig att jämföra olika företag och få offerter. Detta förenklar processen att hitta det bästa valet för just ditt projekt. K Antonsonss Bygg är ett av företagen som står redo att förvandla ditt hem med detta stilrena och tåliga material.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss