K3 Gruppen AB

Proffs på microcement i Stockholm

Om K3 Gruppen AB

Välkommen till en översikt av K3 Gruppen AB, en aktör i Stockholm, en stad känd för sin dynamik. K3 Gruppen AB har specialiserat sig på microcement, ett material som kombinerar hållbarhet med estetik och passar väl in i både hem och företagsmiljöer.

Microcement är idag ett eftertraktat material för den som söker en modern och enhetlig yta. K3 Gruppen AB har kunskapen som krävs för att applicera detta material i olika rum såsom badrum och kök, och det är ett smart val för platser som utsätts för vatten tack vare dess motståndskraft och enkla skötsel.

Stockholmare som funderar på att förnya sina ytor med microcement kan använda tjänsten på microcement.se för att jämföra olika leverantörer och få offerter. Detta är ett effektivt sätt att väga alternativ och upptäcka det mest fördelaktiga upplägget för sitt projekt. K3 Gruppen AB är en av de leverantörer som förser regionen med microcementlösningar.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss