Kakeldax i Sverige AB

Proffs på microcement i Haninge

Om Kakeldax i Sverige AB

Välkommen till Kakeldax i Sverige AB, där hållbarhet och stil går hand i hand. I Vega har detta företag gjort sig känt för sin kunskap om microcement, ett material som blivit allt mer populärt i moderna hem. Microcement erbjuder en slät och vattentät finish, perfekt för hemmets olika renoveringsprojekt.

Hos Kakeldax i Sverige AB kan du upptäcka microcements mångsidighet. I Vega skapar de badrum som andas lyx och kök där skönhet förenas med praktisk användning. Microcement är hållbart, designvänligt och passar utmärkt för bänkskivor eftersom det tål slitage och är lätt att hålla rent.

Planerar du en förändring i ditt hem? På microcement.se får du som är i Vega offerter för microcementarbeten. Det spelar ingen roll om du siktar på en sofistikerad look eller något mer personligt – microcement kan skräddarsys efter dina behov.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss